Wie ben ik?

Mijn naam is Mariska van Seters en ik ben woonachtig in Tholen.

 

Persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar, punctueel, perfectionistisch, klantgericht en informeel dat is waar ik voor sta. 

Ik heb een ruime ervaring van zo’n 20 jaar in de administratieve sector. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse grote en kleine bedrijven. 

Mijn kantoor is een vanuit huis opererend administratiekantoor. Hierdoor ben ik een klein, persoonlijk en laag drempelig kantoor dat vooral gericht is op zzp-ers en het midden- en kleinbedrijf. 

Met grote betrokkenheid heb ik al die jaren mijn werk uitgevoerd. Ik vind het een uitdaging om uw administratie op de juiste manier op de rit te krijgen en te houden. 

Omdat ik het persoonlijke contact erg belangrijk vind blijf ik ook graag op de hoogte omtrent de gang van zaken binnen uw bedrijf. Dit houd voor mij onder andere in dat ik ook graag eens bij uw bedrijf op locatie kom kijken, als dat mogelijk is, om een idee te krijgen wat het bedrijf exact inhoud en doet.